torstai 12. maaliskuuta 2015

Wordless

Niinku otsikkoki jo kertoo, on aika sanaton olo tällä hetkellä. Nii paljo on tapahtunu viime kirjotuksen jälkeen, jo pelkästään Phnom Penhistä ois kerrottavaa vaikka kuinka ja siellä olosta alkaa olla jo toista kuukautta hyvästikkin.. Ajat ja paikat menee omassa päässä ihan sekasi. Välillä kuvia kattoessa ihmettellee, että millon oon muka tommosessa paikassa ollu?? Täällä Cambodiassa ollaan nyt kierretty Phnom Penh - Kep - Kampot - Sihanoukville - Koh Rong, Long beach. Viimesimpään sitte jämähettiin kuukauen päiviksi ja jatkettiin viisumiaki että voiaan ihan varta vasten olla alollaan hetki.
                  Yhtenä kauniina päivänä mentiin Long beachille, yöpymään Broken heart guesthousessa. Päädyttiin istuun iltaa neljästään Villen & Christianin (kahen työntekijän) kanssa, ja seuraavana aamuna löyettiin ittemme töistä. Kuukauen aikana tarjoiltiin ruokaa, pidettiin baaria, siivottiin bungaloweja.. Kuukauen aikana rakastuin Long beachiin ja BHGH:n tunnelmaan. Kuukauen aikana sain tarpeekseni tyhmistä turisteista. Saaren sillä puolen ei ollu puhelinyhteyksiä, ei kunnollista vessaa (kiitos asiakkaille :)), sähköt oli päällä vaan pari tuntia illasta, ja sängyn yritti vallata muurahaiset. Mutta ei haitannu. Toissapäivänä jätin saaren taakse, ja palasin Sihanoukvilleen treffaamaan Janikaa joka lähti jo pari päivää aiemmin kovan kuumeen takia. Tänään Janika lähti Bangkokia kohti, mää jäin.
                  Ajatukset on kunnon myllerryksessä, ensinnäki siitä että pitäis päästä taas takas semmoseen reissumoodiin, yksin. Toisaalta tekis vaan mieli lähtee takas Long beachille tuttuun ja turvalliseen, rutiinien ja ihanien työystävien pariin. Toisaalta tiiän että mun on parempi jatkaa matkaa, ja joskus ku taas on mahollista niin suunnata takasin paratiisiin.

Jos et halua minkäänlaisia spoilauksia Killing Fieldiltä tai vankilamuseosta, kannattaa skipata suoraan kaikki Phnom Penhin kuvat!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm out of words right now. So much has happened since the last post. I'd have a lot of stories only from Phnom Penh already, and that was almost two months ago. We ended up working in Koh Rong island, Long beach. Simple life with no electricity, no real toilet, sleeping with ants.. But we fell in love with the place and stayed there for a month. Today morning Janika left to Bangkok and I'm trying to get on the traveling mode again which is pretty hard now after having a daily routines by working etc. 

PHNOM PENH



Killing Fields







S21 museum











KAMPOT


Magic sponge












LONG BEACH













Mr. Klang!



KotiBunga

Leia & Obi



Unikaveri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti